Pestuje sa na Tchaj-lao šan pri Fujiane vo výške 800 metrov nm. Zbiera sa iba v marci, máji a júni pre zachovanie jemnej vône. Drobné, pozdĺžne zvinuté lístky
Pravý Lung Ching má mať 4 vlastnosti – jasno zelenú farbu, hustú vôňu, nasýtenú chuť a nádherný tvar. A to táto „Dračia studňa“ má zastúpené vo všetkých
Toto je vzácny čaj z Tiang-su a je známy po celom svete pri špirálkovito zvinuté lístky. Kríky rastú medzi broskyňami, slivkami a marhuľami a tak mladé lístky
„Huang Cha“ žltý čaj . Je čoraz zriedkavejšia odroda čaju. Výroba bola dlho tajná, zpracovaval sa pôvodne v budhistických kláštoroch. Teraz však vieme že,
Lístky čaju sú zvinuté do guľôčok "strelného prachu", čaj má svetlý nálev, je veľmi povzbudivý. 1 čajovú lyžičku zalejeme 2,5 dl zalejeme vodou o teplote
Činsky čaj pochádza z oblasti Guizhoe. Táto oblasť pestovania, je ovplyvnená zdvihnutím tibetskej plošiny. Povrch je členitý a hornatý. V horách sú husté lesy,
Tento veľmi dobrý, krásny zeleno-strieborný čaj má dokonalý tvar nežných lístkov. Strieborná farba pevných púčikov, nálev veľmi jemný a osviežujúci. Chuť je
Je najlepším Chun Mee na trhu. Ľahko stočené, nie celkom guľaté čajové lístky, príjemná aróma, nálev je jemne zelený, nie je trpký, ale chuťovo mäkký. 1
Vybrané zelené čaje z provincie Yunnan v južnej Číne dodávajú tejto komplexnej zmesi mimoriadne jemný charakter s kvetinovou chuťou. 1 čajovú lyžičku zalejeme