Arómy jemných jahôd a krémovej smotany robia tento Rooibos chutným čajom pre chladné aj horúce dni. 1 čajovú lyžičku zalejeme 2,5dcl vriacej vody , necháme
Čierny jazmínový čaj s bergamotovým nádychom. Tento čaj je viac nálevový. 1 čajovú lyžičku zalejeme vriacou vodou, necháme 3-4 minúty lúhovať po precedení
Lahodná čokoláda a plátky mandlí v kombinácii s čiernym čajom je ideálna voľba pre náročný deň. 1 čajovú lyžičku zalejeme vriacou vodou, necháme 3-4 minúty
Čo keď je všetko iba sladký sen a vanilkové nebo nad nami je len čistá ilúzia? 1 čajovú lyžičku zalejeme 2,5dcl vriacej vody , necháme 4-5 minút lúhovať po
„Huang Cha“ žltý čaj . Je čoraz zriedkavejšia odroda čaju. Výroba bola dlho tajná, zpracovaval sa pôvodne v budhistických kláštoroch. Teraz však vieme že,
Ginkgo dlho rástlo ako jeden z najposvätnejších stromov pri chrámoch a kláštoroch v Číne, Japonsku a v Kórei. Práve z týchto chrámových záhrad sa dostalo v