Hovorí sa, že najlepšou odrodou je káva Santos, jemnej, plnej, ovocnej chuti s nádychom čokolády a nízkou kyslosťou, bez stopy horkosti, z oblasti Sao Paulo.
India má výbornú arómu. Jedinečná pena a výborná chuť robí z tejto robusty dobrý podklad pre espresso. V dobrom pomere s arabicou urobí v espreso zmesi priamo
Káva je trochu zemitá s chuťou korenenej čokolády a ľahkým nádychom tabaku, komplexitu dorovnáva ľahká ovocnosť a podtóny karamelu. Chuť je jemná s bohatou
Káva prekvapí výraznou bohatou vôňou, strednou kyslosťou a sladkou príjemnou chuťou. Vyznačuje sa silným kávovým prežitkom na poschodí - takzvaným telom, bez
Je určená na prípravu kvalitného Espressa. Táto káva sa praží úplne odlišným spôsobom ako doteraz. Ide o praženie so striedavým zahrievaním zrna. Výsledkom
Harmonické a jemne ovocné espresso, pripomínajúce tropické ovocie, ktoré je priamo decentne balancované chuťou čokolády. Excelentné telo a priama intenzívna