Je neštiplavá, jemná, aromatická bylinková zmes na prípravu bieleho mäsa. Zmes je vhodná aj na prípravu polievok, dochutenie omáčok, cestovinových a vaječných
Je grécke korenie pomenované po typickom pokrme pre túto krajinu. Gyros - mäso, pripravované na zvislom ražni a postupne orezávané. Je možné ho použiť aj na
Zmes korenín a bylín sa používa na dochutenie omáčok, na šaláty, omáčky a mäsa. Zloženie: soľ 25%, petržlenová vňať, pažítka, majoránka, oregano, cibuľa,
Vhodná na pečenie, grilovanie a na prípravu minútok z hydiny, bravčového mäsa alebo rýb. Ak zmes použijete na marinovanie mäsa pred tepelnou úpravou, pokrm
Provensálske korenie je druh zmesi sušených bylín, ktoré sa používajú ako korenie do šalátov, kuracieho mäsa a do bylinných omáčok a octov. Zloženie: tymián,
Zmes je určená na dochutenie omáčok a mäsových zmesí podávaných spolu so špagetami a inými cestovinami,do omáčky alebo polievky a napríklad aj do klasického