Lístky čaju sú zvinuté do guľôčok "strelného prachu", čaj má svetlý nálev, je veľmi povzbudivý. 1 čajovú lyžičku zalejeme 2,5 dl zalejeme vodou o teplote
Jeden z najznámejších druhov zeleného čaju pochádzajúceho z Číny je Chun Mee. Má jemnú chuť a prekrásny vzhľad. 1 čajovú lyžičku zalejeme 2,5 dl zalejeme
Špecialita z Japonska. Hnedá Bancha vyzerá na prvý pohľad ako čierny čaj, ale ide o pražený zelený čaj. V prvom kroku sa spracováva presne ako zelená Bancha. V
Tento populárny čaj sa vyrába na severe Číny. Kvalitný zelený čaj s hustými chĺpkami sa suší v prítomnosti jazmínových kvetov a nasáva ich charakteristickú
Vynikajúci čaj Strieborný mesiac s excelentným zložením. Povráva sa, že najlepšia kvalita sa dosahuje tým, že proces sušenia sa robí v noci pri mesačnom svite.
Gentianella alborosea Hercampuri je tradične používaná od čias Inkov. Bylina malého vzrastu, ktoré má drobné modré až fialové kvety. Rastie v Andskom regióne v
Príjemné citrónové čajové osvieženie nájdete v tomto čaji. 1 čajovú lyžičku zalejeme vodou o teplote 80 °C, necháme 2-3 minúty lúhovať po precedení podávame
Manayupa (Desmodium ascendens) je trvalá kríkovitá rastlina rastúca iba v niektorých horských oblastiach Ánd, najčastejšie od 2.000 do 4.000 mnm Aj napriek
Marhuľová chuť a vôňa výborne ladí so zeleným čajom a je vhodná na romantické chvíle. 1 čajovú lyžičku zalejeme vodou o teplote 80 °C, necháme 2-3 minúty